20-08-2020

EXTRA BERICHT naar aanleiding van de persconferentie d.d 18-08-2020: BRUNCH 2020  

Omdat wij, als volksfeest vereniging, alle RIVM richtlijnen consequent in acht willen nemen, hebben wij in nauwe samenwerking met café Grenzicht, 

én na contact met de Gemeente Berkelland, overleg gehad over onze geplande brunch.

 

Onze brunch mag aanstaande zaterdag gewoon doorgaan!

Aan u zelf de verantwoordelijkheid om thuis te blijven bij corona ziekteverschijnselen. Aan de poort zal er nogmaals een gezondheidscheck plaatsvinden.

Voor diegene die zich hebben aangemeld: tot zaterdag!

  

01-08-2020

BRUNCH

12.00 uur tot +/- 14.30 uur: brunchen

We nodigen u graag uit voor een gezellige Holterhoekse brunch. U krijgt per huishouden één tafel toegewezen, maar we proberen u als buurt bij elkaar te zetten. Daarna zal er per tafel worden gevraagd om langs het brunchbuffet te lopen. Uiteraard met in achtneming van de RIVM richtlijnen.

Let op! Bij slecht weer gaat de brunch niet door.

U kunt uw bestelde pakket dan komen afhalen. Om u hierover te informeren, hebben we per opgave formulier één contactpersoon nodig.

Opgave voor de brunch is verplicht!

Op het opgave formulier vindt u alle informatie omtrent de opgave.

 

HOLTERHOEKS PAKKET

+/- 14.30 uur: richting de uitgang, maar vergeet het “Holterhoeks pakket” niet!

Rond deze tijd gaan we richting de uitgang, maar niet zonder nog even te zwaaien naar ons koningspaar Henny en Marlien Roerdink en de jeugdkoning Joost Penterman, die dit jaar nog een jaartje mogen aanblijven als koningspaar!

Is het dan afgelopen? Liever niet! Een grote kermis organiseren bij café Grenszicht zit er helaas dit jaar niet in, maar we zouden graag zien dat we wel meerdere kleinere feesten gaan vieren. Dus we nodigen u dan ook graag uit om dit zelf mét jullie buurtgenoten of vrienden of familie te gaan organiseren. Wij helpen alvast met een mooi Holterhoeks pakket! In dit pakket zitten onder andere: 4 stuks BBQ-vlees*,diverse feestartikelen en een alcoholische versnapering. En om toch nog een spelelement te hebben, hebben we ook een ludieke opdracht bedacht, die u met de buurt en/of huishouden kan uitvoeren (met een winactie via Facebook).

* Voor de BBQ zit er enkel vlees in het pakket. Salades, stokbrood en dergelijke moet u zo nodig zelf regelen. Ook dit pakket dient vooraf te worden besteld met eenopgave van aantal personen; bestel dus met de gehelebuurt/familie/vriendengroep samen!