Holterhoekse kermis 2020

Feestvereniging
Koningspaar_2019-2020_Hennie_Roerdink
Datum: zaterdag 22 augustus 2020

UPDATE: 01-08-2020

BRUNCH

12.00 uur tot +/- 14.30 uur: brunchen

We nodigen u graag uit voor een gezellige Holterhoekse brunch. U krijgt per huishouden één tafel toegewezen, maar we proberen u als buurt bij elkaar te zetten. Daarna zal er per tafel worden gevraagd om langs het brunchbuffet te lopen. Uiteraard met in achtneming van de RIVM richtlijnen.

Let op! Bij slecht weer gaat de brunch niet door.

 

U kunt uw bestelde pakket dan komen afhalen. Om u hierover te informeren, hebben we per opgave formulier één contactpersoon nodig.

Opgave voor de brunch is verplicht!

Op het opgave formulier vindt u alle informatie omtrent de opgave.

 

HOLTERHOEKS PAKKET

+/- 14.30 uur: richting de uitgang, maar vergeet het “Holterhoeks pakket” niet!

Rond deze tijd gaan we richting de uitgang, maar niet zonder nog even te zwaaien naar ons koningspaar Henny en Marlien Roerdink en de jeugdkoning Joost Penterman, die dit jaar nog een jaartje mogen aanblijven als koningspaar!

Is het dan afgelopen? Liever niet! Een grote kermis organiseren bij café Grenszicht zit er helaas dit jaar niet in, maar we zouden graag zien dat we wel meerdere kleinere feesten gaan vieren. Dus we nodigen u dan ook graag uit om dit zelf mét jullie buurtgenoten of vrienden of familie te gaan organiseren. Wij helpen alvast met een mooi Holterhoeks pakket! In dit pakket zitten onder andere: 4 stuks BBQ-vlees*,diverse feestartikelen en een alcoholische versnapering. En om toch nog een spelelement te hebben, hebben we ook een ludieke opdracht bedacht, die u met de buurt en/of huishouden kan uitvoeren (met een winactie via Facebook).

* Voor de BBQ zit er enkel vlees in het pakket. Salades, stokbrood en dergelijke moet u zo nodig zelf regelen. Ook dit pakket dient vooraf te worden besteld met eenopgave van aantal personen; bestel dus met de gehelebuurt/familie/vriendengroep samen!

 

 

Geplaatst: 08-07-2020

Geachte Holterhoekers,

Corona treft ook de Holterhoek. Afgelopen april kwam het bericht van minister-president Mark Rutte dat alle vergunning plichtige evenementen afgelast zouden worden tot 1 september. ‘Daar gaat onze kermis 2020”, schoot bij veel mensen door de gedachten, waaronder de onze.

Maar…. Er schijnt licht aan het einde van de tunnel, want Nederland gaat steeds iets verder van het slot. Ondanks dat we een 1,5 meter samenleving hebben, mogen we gelukkig steeds weer iets meer. Zo is de horeca weer open en ook diverse sporten mogen weer. En nou het mooiste: afgelopen week werd bekend dat kleine evenementen (onder voorwaarden) ook weer doorgang kunnen hebben!

Als bestuur van Volksfeestvereniging Holterhoek zijn we hard aan de slag om alsnog een aangepaste kermis te kunnen vieren.

Hoe? Dat weten we nog niet precies, hierover zijn we in gesprek met Raymond van café Grenszicht en ook zullen we, waar nodig, met de gemeente in gesprek gaan. Natuurlijk doen we dit alles aan de hand van de richtlijnen van het RIVM.

We willen jullie vragen om zaterdag 22 augustus 2020 alsnog vrij te houden! We proberen er die dag alsnog een mooi feestje van te maken samen met ons koningspaar Henny en Marlien Roerdink en onze jeugdkoning Joost Penterman!

 

 

Alle datums


  • zaterdag 22 augustus 2020

Powered by iCagenda