3-2-2024

HOLTERHOEK – Zaterdagavond 3 februari was weer de jaarlijkse carnavalsavond van de Holtkleuvers bij Café Grenszicht. Tijdens deze avond werd afscheid genomen van het oude prinsenpaar maar ook het nieuwe prinsenpaar bekend gemaakt! Prins Robert Penterman & Adjudant Pascal Bomers werden onthuld als het nieuwe prinsenpaar en mogen dit jaar regeren over de Holtkleuvers.

Klokslag 20.11 uur opent president Jeroen Berendsen de carnavalsavond van de Holtkleuvers. Samen met de Raad van Elf, de Grensmarietjes en het oude prinsenpaar Michel Grootholt en Gilbert Heutinck treden zij de zaal binnen om er weer een legendarische avond van te maken.

Vervolgens begint de spectaculaire onthulling van het nieuwe prinsenpaar. Vooraf waren op de uitnodiging een 3tal aanwijzingen gedeeld, 1. Zi-j maakt ’t en brekt het! 2. Vrogger ded’n ze het beide. Den een’n dut het nog steeds! 3. Den ene’n wol d’n ander nog neet kwiet!

Een onthulling waarbij een grote Sloopkogel de zaal in werd gereden, de spanning werd opgebouwd en uiteindelijk kwamen de nieuwe prins Robert en zijn adjudant Pascal tevoorschijn. Nadat zij de proclamatie hebben voorgedragen sluiten ze af met hun leus: `Geen half gas, maar een vol glas´

Het programma werd vervolgd met optredens van de Grensmarietjes, het duo Ad en John uit Beltrum en verrassende optredens van eigen bodem, met als afsluiting een verrassingsoptreden mede door de dochters van Adjudant Pascal van de vlearmuze oet Nee waarna het feest losbarstte onder muzikale begeleiding van Rola Drive-in Show.