04-05-2021

Kranslegging zonder publiek
Door de maatregelen rondom de coronacrisis, is het dit jaar wederom niet mogelijk de 4 mei herdenkingen te organiseren in Berkelland. In heel Nederland herdenken we dit jaar op 4 mei de oorlogsslachtoffers vanuit huis.

Kranslegging in Eibergen
Namens alle inwoners van buurtschap Holterhoek heeft het bestuur van Contactgroep Holterhoek een krans gelegd ter nagedachtenis aan alle oorlogsslachtoffers.

        

 

13-03-2021

Bermschoonmaakdag 2021 gaat door
Ondanks corona willen we dit tóch gaan organiseren. En wel op zaterdag 20 maart aanstaande, gelijktijdig met het 'opschoon-ommetje' van de Landelijke Opschoondag NL Schoon 2021!

Een gezellige gezamenlijke start en afsluiting behoort helaas niet tot de mogelijkheden. Maar als iedereen een deel van de openbare weg nabij zijn eigen huis schoon maakt, gaat het ons ook dit jaar weer lukken: Een schoon Holterhoek!

Hoe gaan we het doen?
Zaterdagochtend vanaf 9:00 uur kun je bij Gilbert Heutinck, Vredenseweg 16A grijpers en vuilniszakken afhalen. Volle zakken kun je na afloop ook daar weer inleveren. Het verzamelde afval kunnen we via de gemeente afvoeren.

Graag vooraf aanmelden
Om het enigszins te coördineren vragen we jullie om je vooraf aan te melden door een berichtje te sturen of telefoontje te doen met je naam en welke delen van de openbare weg jullie willen schoonmaken. Het kan zijn dat we bij een eventuele overlapping vragen om een ander deel schoon te maken, maar daar komen we dan vast wel uit. 

Dus kom in actie en meld je aan via whatsapp of telefoon bij Gilbert Heutinck (06-51660578) of Rik Braam (06-10931464) of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ga je zwerfafval rapen? Kijk dan ook even hier voor de de belangrijkste veiligheidsadviezen.


Maak van je mondkapje geen zwerfkapje

13-03-2021

Nieuwsbrief 2 Contactgroep Holterhoek klik hier.

09-01-2021

Beste Holterhoekers,

Allereerst de allerbeste wensen voor een goed en gezond 2021 gewenst door het voltallige bestuur!

De jaarvergadering kan helaas geen doorgang vinden. Daarom hebben wij als bestuur besloten om de ‘vergaderpunten’ in de vorm van een nieuwsbrief bij de inwoners van Holterhoek kenbaar te maken. De fysieke jaarvergadering 2021 wordt verschoven naar een later tijdstip dit jaar. 

Zoals in eerdere jaarvergaderingen aangegeven en besproken, zijn wij gestopt met het fysiek rondbrengen van uitnodigingen met uitzondering van de Kermis uitnodiging.

Aan onze leden (de inwoners van de Holterhoek) die hebben aangegeven de uitnodigingen digitaal te willen ontvangen is deze nieuwsbrief via de Informatie-app en/of per mail gestuurd. 

 

Mocht u deze nieuwsbrief alsnog willen ontvangen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier.

Wij willen U erop wijzen dat deze nieuwsbrief enkel voor leden (inwoners) van de Holterhoek beschikbaar is.

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens het gehele bestuur van de Volksfeestvereniging Holterhoek.

14-12-2020

Nieuwsbrief 1 Contactgroep Holterhoek klik hier.

19-11-2020

Voor onze kogelvanger zoeken wij nog een overwinterings plek!

Wie heeft hier nog ruimte voor? Kleine vergoeding bespreekbaar.

 

Voor meer info kunt U bellen of mailen naar:

 

Gerben Papen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 555 32 998

 

 

09-10-2020

Een bericht vanuit de Holtkleuvers:

 

Mo'j beste holtkleuvers en kleuverinnen.

Zoals ieder'n holtkleuver wet, beginne wie um dizzen tied met de veurbereidingen van ons carnaval. Moar wat iedereen ok wet, is dat corona oaveral roet in 't etten gooit, zo ok be'j ons.

Noa lang overleg, hebt wie beslotten um de ankommende carnaval van de holtkleuvers neet deur te loaten goan. In 't belang van ieders gezondheid, leek ons dit de beste oplossing.

Hoo wil ie carnaval vieren met 1,5 meter afstand, dan krieg ie wal een hele lange polonaise. Met piene in ons hart, hebbe wie dizze beslissing e'nomm, want alweer een feest minder.

Tot slot, blief gezond en hoppelijk tot 2022.

 

Groeten de organisatie.

     

07-10-2020

Beste Holterhoekers,

Ook Volksfeestvereniging Holterhoek doet dit jaar weer mee met de Rabo Clubsupport actie!

Met deze actie willen we geld verdienen voor nieuwe kostuums voor de Holtkleuvers! Je kan 5 stemmen verdelen in de Rabo app of via rabobank.nl/support als je lid bent van de Rabobank

Je mag maximaal 2 stemmen op één vereniging uitbrengen en bij deze vragen we je dan om ook aan onze noaber VV Grol te denken bij het stemmen.

 

Stemmen kan nog t/m 25 oktober!

Bij voorbaat dank!

23-09-2020

Beste Holterhoekers,

 Dit najaar stond nog de gezellige bingo middag op de planning. Deze zou voor het eerst in het najaar plaatsvinden, in plaats van het voorjaar. 

Maar ook hier komt Corona om de hoek kijken... We willen geen onnodige risico's lopen, doordat dit evenement binnen plaatsvindt en we dan volop in het griepseizoen zitten. 

Dus helaas hierbij het bericht dat de bingo in 2020 niet doorgaat

 

We hopen op uw begrip, en blijf gezond!

 

Met vriendelijke groet, 

 Het bestuur van de Volksfeestvereniging Holterhoek.

23-8-2020

‘Ne betjen anders as anders, moar wal gezellig!’

Was dit jaar het motto van de Volksfeestvereniging Holterhoek. Een groot feest zat helaas er niet in, door alle corona maatregelen. Maar helemaal niets organiseren was geen optie. Er moest een gezellig alternatief komen, en dat kwam er dan ook! Op zaterdag 22 augustus werd er voor de Holterhoekers een brunch georganiseerd. Vooraf opgeven was verplicht. Alle RIVM richtlijnen werden nageleefd. Zo werd er voor iedereen een tafel gereserveerd en konden de mensen per tafel langs het buffet lopen.

124 mensen hadden zich opgegeven. Onder het genot van een kop koffie of thee werd iedereen bedankt voor de opkomst en werd het koningspaar van 2019, Henny en Marlien Roerdink nog even in het zonnetje gezet. De jeugdkoning, Joost Penterman, was wat verlaat door een voetbal wedstrijd, maar ook hij werd door iedereen, op afstand, gefeliciteerd. Een lekkere kop soep, gehaktballetjes en een vers gebakken ei; de brunch was ontzettend goed verzorgd door café Grenszicht. Met een lekker zonnetje was het terras in het weiland van café Grenszicht net een gezellig dorpsplein. Ook aan de kinderen werd er gedacht, zij konden zich vermaken bij de waterspeelplek en op het springkussen. Iedereen heeft toch weer een beetje bij kunnen kletsen, op 1,5 meter afstand. En hopelijk kan er volgend jaar gewoon weer gezellig een kermis komen met een bijbehorend biertje in de hand.